X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Střešní fólie VAXO S - 100 g/m²
Střešní fólie VAXO S - 100 g/m²

Střešní fólie VAXO S - 100 g/m²

18 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 18 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 m2

Celkem k úhradě
Počet
m2
U dodavatele, dodací lhůta: 3 dny

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 75 m2

Střešní fólie Vaxo S je třívrstvá, difuzně otevřená. Technicky vyspělá výroba zajišťuje vysokou paropropustnostdomu. Technicky vyspělá výroba zajišťuje vysokou paropropustnost a dlouhodobou odolnost vůči UV záření

Podstřešní fólie Vaxo S

Membrána Vaxo S je třívrstvá střešní fólie z polypropylenové tkaniny (PP), která se vyznačuje vysokou odolností vůči UV záření (až šest týdnů) a dlouhou životností. Je ideální pro úspěšnou stavbu domu, protože poskytuje vynikající ochranu a trvanlivost.

Vlastnosti:
  • Hmotnost: 100 g/m2
  • Šířka: 1,5 m
  • Tloušťka: 0,04 mm
  • Reakce na oheň: třída F
  • Odolnost proti pronikání vody: W1
  • Rychlost přenosu vodní páry: Sd = 0,02 m
  • Odolnost proti UV záření: 6 týdnů
  • Lze použít na střechách s plným bedněním: Ne

Podstřešní fólie Vaxo S je trvanlivá, pevná a difuzně otevřená. Tato robustní a zesílená fólie umožňuje snadné a rychlé pokrytí střechy, kombinuje vysokou odolnost s vynikající paropropustností. Nabízí prvotřídní kvalitu za příznivou cenu.

Proč si koupit střešní fólii Vaxo S?

Tato střešní fólie patří mezi vysoce účinné difuzně otevřené střešní fólie. Je vyrobena z moderního a často používaného materiálu. Vaxo S je pevná a vodotěsná střešní fólie vhodná na bednění. Je vyráběna pomocí technologie lepení, která zajišťuje, že potah z všívané textilie nezasahuje do funkční fólie. Všechny naše výrobky pocházejí od certifikovaného evropského výrobce.

Výhody střešní membrány Vaxo S:
  • Snadné a rychlé zastřešení
  • Stabilní hydroizolace po delší dobu

Střešní membrána Vaxo S poskytuje perfektní kombinaci odolnosti a paropropustnosti. Zajišťuje střechu, která odolá všem rozmarům počasí.

Materiál podstřešní fólie

Střešní fólie Vaxo S je vyrobena z technicky vyspělé polypropylenové tkaniny, která zaručuje vynikající odolnost proti UV záření. Tato membrána je také vhodná pro vysoké teploty. Poskytuje perfektní kombinaci odolnosti a paropropustnosti. Vyzkoušejte naše produkty a zajistíte si střechu, která odolá všem rozmarom počasí!

FOL.VAX.S-100