X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Střešní fólie VAXO XL - 140 g/m² (75m²)
Střešní fólie VAXO XL - 140 g/m² (75m²)

Střešní fólie VAXO XL - 140 g/m² (75m²)

23 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 23 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 m2

Celkem k úhradě
Počet
m2
SKLADEM

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 75 m2

Podstřešní fólie Vaxo XL 140g je odolná, pevná a difuzně otevřená. Robustní a extra zesílená fólie nabízí jednoduché a rychlé zakrytí, které kombinuje optimální odolnost s vysokou paropropustností.

Podstřešní fólie Vaxo XL 

Membrána Vaxo XL je třívrstvá střešní fólie z polypropylenové tkaniny (PP), která se vyznačuje vysokou odolností vůči UV záření (až šest týdnů) a dlouhou životností. Takže, není právě podstřešní fólie Vaxo XL tím, co potřebujete pro úspěšnou stavbu domu?

Vlastnosti:
  • Hmotnost: 140 g/m2
  • Šířka: 1,5 m
  • Tloušťka: 0,6 mm
  • Reakce na oheň: třída F
  • Odolnost proti pronikání vody: W1
  • Rychlost přenosu vodní páry: Sd = 0,03 m
  • Odolnost proti UV záření: 6 týdnů
  • Lze použít na střechách s plným bedněním: Ano

Tato podstřešní fólie je pevná a difuzně otevřená. Má třívrstvou strukturu a je výsledkem pokročilé výroby. Polypropylenová tkanina poskytuje vynikající ochranu proti UV záření. Vaxo XL zajistí suchou izolaci, takže vlhkost zůstává venku. Kromě toho nabízí vysokou paropropustnost a energetickou úsporu. Je zvláště vhodná pro střechy s plným bedněním.

Proč zvolit střešní fólii Vaxo XL?

Tato střešní fólie patří mezi vysoce účinné difuzně otevřené střešní fólie. Je vyrobena z moderního a často používaného materiálu. Proto vám náš internetový obchod nabízí Vaxo XL, pevnou a vodotěsnou střešní fólii vhodnou na bednění. Je vyráběna pomocí technologie lepení, a na rozdíl od technologie hot melt, zde potah z všívané textilie nezasahuje do funkční fólie. Všechny naše výrobky pocházejí od certifikovaného evropského výrobce.

Výhody střešní membrány Vaxo XL:

Střešní membránu Vaxo XL lze položit přímo na bednění, kde chrání střechu i půdu před větrem a vlhkostí. Tato střešní fólie reguluje průtok páry a nabízí vysokou hydroizolační schopnost, odolnost proti tahu a:

  • snadné a rychlé zastřešení
  • stabilní hydroizolaci po delší dobu.

Tyto střešní fólie poskytují perfektní kombinaci odolnosti a paropropustnosti. Vyzkoušejte naše produkty a zajistíte si střechu, která odolá všem rozmarům počasí!

Materiál podstřešní fólie

Střešní fólie Vaxo XL je vyrobena z technicky vyspělé polypropylenové tkaniny, která zaručuje vynikající odolnost proti UV záření. Tato membrána je také vhodná pro vysoké teploty.

FOL.VAX.XL-140
300 ks