X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Vzpěra protisněhové mříže 155 typ BD 350/20
Vzpěra protisněhové mříže 155 typ BD 350/20
Vzpěra protisněhové mříže 155 typ BD 350/20
Vzpěra protisněhové mříže 155 typ BD 350/20

Vzpěra protisněhové mříže 155 typ BD 350/20

135 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 135 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 kus

Výška profilu:
Barva:
Celkem k úhradě
Počet
kus
U dodavatele, dodací lhůta: 3 dny

Používá se k montáži protisněhového plotu na střešní krytiny z plechové tašky

Vzpěra pochůzné lávky TYP BD 460/20

Vzpěra sněhové zábrany na šikmou střechu pokrytý plechovými taškami s modulem 350 mm a modulem 20 mm pro sněhovou zábranu o výšce 15 cm. Držák je vyroben z ocelového plechu šířky 40 mm a tloušťky 4 mm. Zabraňuje sklouzávání sněhu ze střechy.

Materiál

Žárově pozinkovaný ocelový profil; nabízen v přírodním provedení (nelakovaném) nebo práškově nastříkaný. Držáky v atypických barvách dostupné na objednávku (s příplatkem, termín realizace do 7 dnů). V případě vzpěr BD 420 a 460 nezávisle na objednané barvě činí termín realizace 10 dnů.


Rozměry
  • Tloušťka: 4 mm
  • Šířka: 40 mm
Stoupací plošina

Montáž na všechny druhy krytin

Naše ploty proti sněhu lze instalovat na jakýkoli typ střešních krytin. Díky naší široké nabídce máme v sortimentu produkt, který lze namontovat na každý typ střešního krytu. Bez ohledu na materiál, ze kterého je vaše střecha vyrobena, jsme schopni dodat vhodné řešení pro vaše potřeby. Ploty proti sněhu zajišťují bezpečnost a chrání střechu před poškozením sněhem a ledem. Nabízíme různé modely a barvy, které se hodí k designu vaší střechy. Ploty proti sněhu jsou k dispozici ve dvou výškách: 155 mm a 200 mm

Zinkový povlak

Všechny prvky jsou vyráběny z oceli, která prošla procesem pocínování. Jedná se o nejúčinnější a nejtrvalejší způsob ochrany oceli před korozi. Během procesu pocínování dochází k pronikání zinkových atomů do vnější vrstvy oceli, vytváří se povrchová slitina železa a zinku, která tvoří ochrannou vrstvu proti korozi. Trvanlivost zinkových povlaků může v závislosti na podmínkách dosáhnout až 100 let.

Práškové lakování

Povrchová úprava práškovým lakováním je odolná proti korozi, chemikáliím, vysokým teplotám a mechanickému poškození. Elektricky nabité částice práškové barvy se nanášejí na kovový povrch, který se pak zahřeje na 140-200°C, což způsobí tání a polymerizaci prášku. Výhody práškového lakování zahrnují hladký povrch bez prasklin a skvrn, antikorozní účinky, odolnost proti mechanickému poškození, tepelnou a chemickou odolnost a šetrnost k životnímu prostředí.

Jak správně zvolit velikost držáku?

Střešní nášlapy a komínové lávky umožňují bezpečný pohyb po střeše. Takový systém střešní komunikace umožňuje přístup ke komínovým a anténním instalacím a může také sloužit jako dodatečná úniková cesta. Úhly náklonu lávek a nášlapů lze regulovat pomocí patřičného přišroubování kolébky lávky k držáku. Úhel lze regulovat v rozsahu od 0 do 65°.

Při volbě sady střešní komunikace věnujte pozornost dvěma parametrům:

  • Délka modulu - plechová střešní krytina je na trhu dostupná s několika standardními rozměry modulu: 315, 330, 350, 400, 420 nebo 460 mm. Nejčastěji se používá rozměr 350 mm, rozměry nad 400 mm se používají stále méně. Několik let jsou novinkou zkrácené moduly, např. 330 mm.

  • Výška prolisu plechu - Nejčastěji používané prolisy na trhu jsou 20 mm, 30 mm a 35 mm. Držáky lze používat v toleranci ± 3 mm. V případě většího prolisu – lze použít držák s podložkami, nebo použít sestavu pro takový typ krytiny.


Vybíráte podle vzoru:

BD (typ konzoly) - A (délka modulu)/B (výška profilu):

Ukázkové velikosti držáků:

  • BD-330/30
  • BD-350/20
  • BD-350/30
  • BD-350/35
  • BD-400/20
  • BD-460/20
  • BG-380/35

Seznam vhodných plechových střešních krytin naleznete v záložce kompatibilita.

Płotek przeciwśniegowy: a ilość potrzebnych uchwytów

Od czego zależy ilość uchwytów?

  • od kąta nachylenia dachu (im większy, tym większa ilość uchwytów jest wymagana)
  • od długości połaci dachowej (krokwi) - powyżej 6 m wymagane jest zwiększenie ilości uchwytów, lub nawet montaż drugiego rzędu płotków.
  • w przypadku standardowych długości krokwi, stosuje się ilość uchwytów zgodną z poniższą tabelką

Uwaga - wyjątki!

  • Gdy kąt nachylenia połaci dachowej wynosi powyżej 55° - zawsze dodajemy jeden uchwyt do zestawu.
  • Gdy długość krokwi jest większa niż 6 m, należy dodać 1 uchwyt na każde 2 m krokwi ponad 7 m. Czyli od 6 m do 8 m - dodatkowo jeden, od 8 m do 10 m - dodatkowe dwa uchwyty.
  • Powyżej 10 m, konieczne jest zastosowanie kolejnego rzędu płotka - ok. 4 m powyżej pierwszego rzędu. W takim przypadku niższy płotek montujemy zgodnie z powyższą tabelką, wyższy natomiast zgodnie z punktem 2.
  • Do płotków o wysokości 20 cm należy zastosować dodatkowy wspornik.

Pozor! Výše uvedené informace jsou výsledkem shromážděných informací a našich zkušeností. Výše uvedené informace nelze považovat za návod k montáži. Použití střešní komunikace by mělo být shodné s technickým projektem, zpracovaným pro daný objekt se zohledněním požadavků příslušných norem a platných technických a stavebních předpisů. Pro přidání dodatečných držáků k sadě využijte nabídky jednotlivých prvků.

 

Kąt nachylenia dachu Długość płotka Ilość uchwytów na 1 płotek
Do 25 stopni 1,00 m 2
25 – 40 stopni 1,50 m 3
2,00 m 4
Powyżej 40 stopni 1,00 m 3
1,50 m 4
2,00 m 5

 

Ochranný nátěr – standardní dostupné barvy:*
* Dostupnost barev se může lišit v závislosti na produktu



RAL 8004

RAL 8017

RAL 8019
RAL 8012
RAL 3004
RAL 9005
RAL 7016
RAL 6020
Pozink

Obecná pravidla montáže

Sposób montażu płotka do uchwytu:

Specjalne przetłoczenia na uchwycie pozwalają na szybki i łatwy montaż płotka przeciwśniegowego. Wystarczy wcisnąć profil płotka w zatrzaski - nowy sposób mocowania płotka do uchwytów typu click jest wyjątkowo trwały. Nie potrzebujesz do tego żadnych dodatkowych narzędzi.

Wysokości montażu płotka:

Płotek po montażu znajduje się 65 mm ponad podstawą uchwytu. W przypadku pokryć, których wysokość modułu przekracza 65 mm, montaż nie będzie możliwy. Dotyczy to przede wszystkim:

  • blachodachówek o wysokości fali <65 mm
  • blach trapezowych o module <65 mm (profil T-65)
  • płyt falistych o wysokości fali <65 mm

Instrukcje montażu ochrony przeciwśniegowej

  • Uchwyty płotka przeciwśniegowego powinny być mocowane do konstrukcji drewnianej dachu wkrętami do drewna wg normy PN-EN 14592+A1:2012.
  • Zalecane miejsce montażu pierwszego rzędu płotka - na wysokości murłaty.
  • Skrajne uchwyty należy zamontować, tak aby były zbliżone do krawędzi płotka.

Uwaga! Rozstaw uchwytów oraz liczba wkrętów mocujących i ich wymiary powinny być określone w projekcie technicznym, w zależności od nachylenia połaci dachu oraz strefy obciążenia śniegiem, z uwzględnieniem nośności elementów wynoszących ok. 2 kN.
Wkręty 6 mm x 60 mm do mocowania uchwytów do połaci dachu można znaleźć tutaj: Wkręty do mocowania ochrony przeciwśniegowej

 

 

Potřebujete pomoc s objednávkou? Kontaktujte nás, pomůžeme!







MRI15.VZP.BD35020.3004