X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Větroizolační fólie Ventia Wind Barrier 85 g/m² (75m²)
Větroizolační fólie Ventia Wind Barrier 85 g/m² (75m²)

Větroizolační fólie Ventia Wind Barrier 85 g/m² (75m²)

14 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 0 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 m2

Celkem k úhradě
Počet
m2
U dodavatele, dodací lhůta: 3 dny

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 75 m2

Větroizolační fólie chrání objekt proti nekontrolovanému úniku tepla v následku průvanu. Díky vynikajícím difúzním vlastnostem (součinitel Sd 0,005 m) se může používat jako účinná izolace stěn s konstrukcí: skeletovou (dřevěnou) a zděnou (se zateplením provedeným v lehké/suché technologii). Úspěšně se osvědčuje také na všech typech větraných střech (je třeba pamatovat, že se nesmí používat jako fólie pro provizorní zakrytí). Gramáž: 85 g/m2; tloušťka: 400 μm

VENTIA WIND BARRIER

Větroizolační fólie VENTIA WIND BARRIER je klíčovým prvkem v ochraně budovy před tepelnými ztrátami způsobenými nekontrolovaným prouděním vzduchu. Díky vynikajícím difuzním vlastnostem (součinitel Sd=0,005 m) může být použita jako účinná izolace stěn s konstrukcí skeletovou (dřevěnou) a zděnou (se zateplením provedeným v lehké/suché technologii). Tato fólie se také úspěšně osvědčuje na všech typech větraných střech, zajišťuje jejich efektivní ochranu. Je důležité si uvědomit, že ji nelze použít jako provizorní zakrytí střechy.

Díky své nízké gramáži, která činí 85 g/m2, a tloušťce 400 μm, je lehká a snadná na instalaci, aniž by byla obětována její odolnost a funkčnost.

Vlastnosti:

  • Hmotnost: 85 g/m2
  • Šířka: 1,5m
  • Tloušťka: 0,45 mm
  • Reakce na oheň: třída E
  • Odolnost proti pronikání vody: W2
  • Rychlost přenosu vodní páry
  • Sd: 0,005 m
Materiál:

Polypropylenová netkaná textilie s vysokou paropropustností zajišťuje účinnou ochranu před vlhkostí a zároveň umožňuje konstrukci dýchat. Tento materiál je navržen tak, aby poskytoval dlouhodobou odolnost vůči mechanickému poškození a UV záření, což prodlužuje životnost celé konstrukce.

FOL.VEN.WIND-85