X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Komínový spojovací pás EuroTec Bonum AL 300
Komínový spojovací pás EuroTec Bonum AL 300
Komínový spojovací pás EuroTec Bonum AL 300

Komínový spojovací pás EuroTec Bonum AL 300

160 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 160 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 bezny metr

Barva:
Celkem k úhradě
Počet
bezny metr
Není skladem. Doba dodání bude upřesněna.

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 5 bezny metr

Komínový pás EuroTec Bonum AL 300 je ideálním řešením pro utěsnění komínů a jejich spojení se střechou. Díky své vysoké kvalitě a odolnosti je vhodný pro téměř všechny typy střešních krytin a nabízí spolehlivou ochranu citlivých bodů na střeše před vnějšími vlivy.

Připojovací pás na stěnu Alu EuroTec Bonum AL 300

Komínový spojovací pás EuroTec Bonum AL 300 je špičkový produkt vyrobený z vysoce kvalitního hliníku s podélným a příčným profilováním. Povrch hliníku je pokryt speciální polyesterovou barvou, zatímco spodní strana je opatřena butylovým lepidlem, což zajišťuje rychlou a snadnou instalaci. Tento pás je dostupný ve čtyřech barevných variantách, které se snadno přizpůsobí různým odstínům střešních tašek, a je ideální pro utěsnění připojení komína nebo jako spojovací lišta na stěnu.

Klíčové vlastnosti:
  • Materiál: Vysoce kvalitní hliník s lakovaným povrchem pro dlouhou životnost a estetický vzhled.
  • Barvy: Dostupné v barvách cihlově červená RAL 8004, hnědá RAL 8017, šedočerná RAL 7016 a černá RAL 9005, což umožňuje snadné sladění s barvou střešních tašek.
  • Butylové lepidlo: Spodní strana pásu je opatřena vrstvou butylového lepidla, které zajišťuje silnou adhezi a usnadňuje instalaci.
  • Odolnost: Výjimečně odolný vůči povětrnostním vlivům, UV záření a teplotním výkyvům, což zaručuje dlouhou životnost.
  • Jednoduchá instalace: Pás lze snadno stříhat na požadovanou délku a šířku, což usnadňuje montáž i na obtížně přístupných místech.
  • Univerzální použití: Ideální pro utěsnění komínů, střešních oken, arkýřů a dalších stěnových prvků.

Komínový pás EuroTec Bonum AL 300 je navržen tak, aby poskytoval účinné a dlouhotrvající utěsnění kolem komínů a dalších střešních prvků. Díky své odolnosti vůči povětrnostním podmínkám a teplotním extrémům je tento produkt spolehlivou volbou pro všechny typy střech. Butylová lepicí vrstva zajišťuje pevné přilnutí ke střešním taškám, čímž se minimalizuje riziko průniků vody a prachu.

Použití:

Připojovací pás EuroTec Bonum AL 300 je ideální pro utěsnění spojů mezi střechou a stěnou, kolem komínů, střešních oken a arkýřů. Jeho vysoká kvalita a jednoduchá instalace z něj činí praktickou volbu pro profesionály i domácí kutily. Před aplikací se ujistěte, že povrch pro lepení je čistý a suchý. Pás lze snadno tvarovat a stříhat na požadovanou délku a šířku pomocí běžných nůžek.

Pokud hledáte jiný typ izolace komína nebo další produkty pro utěsnění střechy, navštivte náš internetový obchod Nortia, kde naleznete široký výběr vysoce kvalitních produktů.

KOM.ETC.BN.AL.8004