X
This eshop uses cookies to provide services, customize your ads, and analyze your traffic. More information. Accept all cookies Personalize
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka
Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka

Vzpěra protisněhové mříže 155 TYP S bobrovka

5,34 €

Historie ceny    

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 5,34 €

Bruttopreis

Uvedená cena je za 1 kus

Farbe:
Celkem k úhradě
Menge
kus
U dodavatele, dodací lhůta: 3 dny

Vzpěra je nabízena ve dvojím provedení – obyčejném (pro tašky pokládané do šupiny“) a dlouhém (pro tašky pokládané „do koruny“). Používá se k montáži protisněhového plotu na střešní krytiny z keramické tašky-bobrovky.

Vzpěra protisněhové mříže typ S pro žebříky o výšce 155 mm

Vzpěra je komponent, který se používá k montáži protisněhového plotu na střešní krytiny z keramické tašky-bobrovky a je nabízen ve dvou provedeních: obyčejném pro tašky pokládané „do šupiny“ a dlouhém pro tašky pokládané „do koruny“. V případě objednávky vzpěr v dlouhém provedení činí termín realizace do 7 dnů.

Montáž:

Montáž vzpery protisněhového plotu "S" je jednoduchá a efektivní, vhodná jak pro profesionály, tak pro běžné uživatele. Je navržena tak, aby se dala snadno integrovat do střešní konstrukce pokryté betonovými nebo keramickými drážkovými střešními taškami.

Materiál

Žárově pozinkovaný ocelový profil; nabízen v přírodním provedení (nelakovaném) nebo práškově nastříkaný. Drzak v atypických barvách dostupny na objednávku (s příplatkem, termín realizace do 7 dnů).

Rozměry
  • Délka: 310 mm
  • Šířka: 40 mm
  • Tloušťka: 4 mm

 

 

Stoupací plošina

Montáž na všechny druhy krytin

Naše ploty proti sněhu lze instalovat na jakýkoli typ střešních krytin. Díky naší široké nabídce máme v sortimentu produkt, který lze namontovat na každý typ střešního krytu. Bez ohledu na materiál, ze kterého je vaše střecha vyrobena, jsme schopni dodat vhodné řešení pro vaše potřeby. Ploty proti sněhu zajišťují bezpečnost a chrání střechu před poškozením sněhem a ledem. Nabízíme různé modely a barvy, které se hodí k designu vaší střechy. Ploty proti sněhu jsou k dispozici ve dvou výškách: 155 mm a 200 mm

Zinkový povlak

Všechny prvky jsou vyráběny z oceli, která prošla procesem pocínování. Jedná se o nejúčinnější a nejtrvalejší způsob ochrany oceli před korozí. Během procesu pocínování dochází k pronikání zinkových atomů do vnější vrstvy oceli, vytváří se povrchová slitina železa a zinku, která tvoří ochrannou vrstvu proti korozi. Trvanlivost zinkových povlaků může v závislosti na podmínkách dosáhnout až 100 let.

Práškové lakování

Povrchová úprava práškovým lakováním je odolná proti korozi, chemikáliím, vysokým teplotám a mechanickému poškození. Elektricky nabité částice práškové barvy se nanášejí na kovový povrch, který se pak zahřeje na 140-200°C, což způsobí tání a polymerizaci prášku. Výhody práškového lakování zahrnují hladký povrch bez prasklin a skvrn, antikorozní účinky, odolnost proti mechanickému poškození, tepelnou a chemickou odolnost a šetrnost k životnímu prostředí.

Sněhový zábradlí: a počet potřebných úchytů

Od čeho závisí počet úchytů?

  • od úhlu sklonu střechy (čím větší, tím větší počet úchytů je vyžadován)
  • od délky střešní plochy (krokev) - nad 6 m je vyžadováno zvýšení počtu úchytů, nebo dokonce montáž druhé řady zábradlí
  • v případě standardních délek krokví se používá počet úchytů dle následující tabulky

Pozor - výjimky!

  • Když úhel sklonu střešní plochy přesahuje 55° - vždy přidáváme jeden úchyt do sady.
  • Když je délka krokví větší než 6 m, je nutné přidat 1 úchyt na každé 2 m krokví nad 7 m. Tedy od 6 m do 8 m - jeden úchyt navíc, od 8 m do 10 m - dva úchyty navíc.
  • Nad 10 m je nutné použít další řadu zábradlí - cca 4 m nad první řadou. V tomto případě montujeme spodní zábradlí dle výše uvedené tabulky, horní pak dle bodu 2
  • Pro zábradlí o výšce 20 cm je nutné použít další podpěru

Pozor! Výše uvedené informace jsou výsledkem shromážděných informací a našich zkušeností. Výše uvedené informace nelze považovat za návod k montáži. Použití střešní komunikace by mělo být v souladu s technickým projektem, zpracovaným pro daný objekt s ohledem na požadavky příslušných norem a platných technických a stavebních předpisů. Pro přidání dodatečných držáků k sadě využijte nabídky jednotlivých prvků.

 

Úhel sklonu střechy Délka zábradlí Počet úchytů na 1 mříž
Do 25 stupňů 1,00 m 2
25 – 40 stupňů 1,50 m 3
2,00 m 4
Nad 40 stupňů 1,00 m 3
1,50 m 4
2,00 m 5

 

Ochranný nátěr – standardní dostupné barvy:*
* Dostupnost barev se může lišit v závislosti na produktu



RAL 8004

RAL 8017

RAL 8019
RAL 8012
RAL 3004
RAL 9005
RAL 7016
RAL 6020
Pozink

Obecná pravidla montáže

Způsob montáže zábradlí k úchytu:

Speciální prolisy na úchytu umožňují rychlou a snadnou montáž sněhového zábradlí. Stačí zatlačit profil zábradlí do západek – nový způsob upevnění zábradlí k úchytům typu click je mimořádně odolný. Nepotřebujete k tomu žádné další nástroje.

Výšky montáže zábradlí:

Zábradlí po montáži se nachází 65 mm nad základnou úchytu. V případě krytin, jejichž výška modulu přesahuje 65 mm, montáž nebude možná. To se týká především:

  • plechových tašek s výškou vlny <65 mm
  • trapézových plechů s modulem <65 mm (profil T-65)
  • vlnitých desek s výškou vlny <65 mm

Návod k montáži sněhové ochrany:

  • Úchyty sněhového zábradlí by měly být upevněny ke konstrukci dřevěné střechy vruty do dřeva podle normy PN-EN 14592+A1:2012.
  • Doporučené místo montáže první řady zábradlí je ve výšce vaznice
  • Krajní úchyty je nutné namontovat tak, aby byly blízko okraje zábradlí

Pozor! Rozteč úchytů, počet upevňovacích vrutů a jejich rozměry by měly být určeny v technickém projektu, v závislosti na sklonu střešní plochy a sněhové zátěžové zóně, s ohledem na nosnost prvků cca 2 kN.
Vruty 6 mm x 60 mm pro upevnění úchytů ke střešní ploše lze nalézt zde: Vruty pro upevnění sněhové ochrany

 

 

Potřebujete pomoc s objednávkou? Kontaktujte nás, pomůžeme!







Technische Daten

Artikel-Nr.
MRI15.VZP.S.8017
Použití výrobku
Pálené a betonové tašky
Výška mřížek
155 mm
Artikel-Nr.
MRI15.VZP.S.8017
Použití výrobku
Pálené a betonové tašky
Výška mřížek
155 mm