X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Hřebenový, větrací pás Vental Respiro
Hřebenový, větrací pás Vental Respiro

Hřebenový, větrací pás Vental Respiro

57 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 57 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 bezny metr

Šířka:
Barva:
Celkem k úhradě
Počet
bezny metr
U dodavatele, dodací lhůta: 3 dny

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 5 bezny metr

Vysoce kvalitní hřebenové pásy vyrobené z hliníku. Dokonale plní funkci větrání a také utěsňují hřebeny a rohy střechy – účinně izolují proti vodě a sněhu, dobře chrání proti prachu a nečistotám. Vyznačují se vysokou trvanlivostí a vynikajícím provedením.

Hřebenový pás Vental Respiro 300/15

Hřebenový pás Vental Respiro 300/15 je vynikající volbou pro ochranu a ventilaci hřebenů a nároží střechy. Tento produkt je vyroben ze skládaného hliníku o tloušťce 0,14 mm, s povrchem natřeným polyesterovou barvou. Je k dispozici ve čtyřech moderních barevných variantách: cihlově červená, hnědá, grafitová a černá. Na spodní straně jsou butylové lepicí pásky, které zajišťují snadnou a bezpečnou montáž, s vysokou přilnavostí ke střešním taškám.

Rozměry:
  • Délka role: 5 m
  • Šířka pásu: 300 mm
Oblasti použití

Hřebenový pás s má široké využití v oblasti střešních krytin. Používá se hlavně u hřebene a na nárožích střechy, přímo pod hřebenáče.. Jeho úkolem je chránit hřeben střechy před povětrnostními vlivy a utěsnit ho. Vzduch ze střechy uniká ven, takže hřebenový pás zajišťuje dobré větrání střechy. To je velmi důležité, jinak se pod střechou může hromadit vlhkost, která může vést ke vzniku plísní.

Montáž hřebenového pásu je jednoduchá a nekomplikovaná. Jen je třeba mít na paměti několik věcí. Hřebenový pás by se měl instalovat především za dobrého a suchého počasí. Nejlépe při teplotách nad nulou. Teplota by měla být alespoň +5 stupňů Celsia. Povrch hřebene musí být čistý a suchý, bez jakýchkoli nečistot. Profilovaný hliník se velmi dobře přizpůsobuje nepravidelným tvarům střešních tašek.

 

Vlastnosti

  • Materiál: Skládaný hliník s butylovými lepicími páskami
  • Odolnost: Odolný proti UV záření a teplotním výkyvům, což zajišťuje dlouhou životnost
  • Barevné varianty: Cihlově červená, hnědá, grafitová, černá.
  • Paropropustnost: Je vybaven nejnovější technologií mikroventilace, což zajišťuje vynikající ochranu a ventilaci hřebene.
  • Ochrana: Poskytuje kompletní ochranu před vodou, deštěm, sněhem a nečistotami
  • Instalace: Jednoduchá instalace za suchého a teplého počasí (optimální teplota nad 5 °C).
  • Paropropustný povrch: asi 110 cm2/bm

Instalace

Je důležité instalovat hřebenový pás Vental Respiro za suchého počasí a při teplotách nad 5 °C. Povrch střešních tašek musí být čistý a suchý pro správnou přilnavost butylových lepicích pásků. Minimální přesah hřebenového pásu na hřebenáčích by měl být 50 mm, při spojování dvou rolí je doporučený přesah minimálně 75 mm.

Použití

Hřebenový pás Vental Respiro 300/15 je ideální pro různé typy střešních krytin, poskytuje efektivní odvětrání a odvzdušnění podkroví. Díky své odolnosti proti stárnutí a vysokému UV odolnosti je vhodným a doporučovaným produktem pro stavbu nebo renovaci střech.

Použití

Hřebenový pás Vental Respiro 300/15 nabízí vynikající ochranu a ventilaci hřebene střechy s minimální náročností na instalaci. S moderními technologiemi mikroventilace a butylovými lepicími pásky je ideální volbou pro každou střešní konstrukci, která vyžaduje spolehlivost, odolnost a dlouhou životnost.