X
Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací. Přijmout všechny soubory cookie Přizpůsobit
Hřebenový, větrací pás VR Vent Roll měd 240
Hřebenový, větrací pás VR Vent Roll měd 240

Hřebenový, větrací pás VR Vent Roll měd 240

251 Kč

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 90 dní byla 251 Kč

S DPH

Uvedená cena je za 1 bezny metr

Šířka:
Celkem k úhradě
Počet
bezny metr
U dodavatele, dodací lhůta: 10 dní

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 5 bezny metr

Moderní hřebenový pás, který zajišťuje velmi dobré větrání a ochranu hřebenů a nároží střechy. Vyznačuje se vysokou propustností, ktercm3/cm2uje odvádět vně vodní páru, jež se shromažďuje přímo pod povrchem střechy.
Splňuje také utěsňovací funkci - účinně chrání proti pronikání vody, sněhu, prachu a nečistot pod střešní plochu. Nabízíme je v provedení z hliníku a z mědi. Nestandardní netkané textilie, barvy a velikosti hliníkových pásů a atypické šířky butylového lepidla- jsou k dispozici na vyžádání.
Propustnost vzduchu (při 200 kPa): 380 cm3/cm2/s.

Hřebenový větrací pás VENT ROLL Classic VR - měděná verze

Měděný hřebenový větrací pás VENT ROLL Classic VR je navržen tak, aby poskytoval vynikající ventilaci a ochranu pro vaši střechu. Tento pás umožňuje efektivní větrání prostoru pod střešní krytinou, čímž zabraňuje hromadění vlhkosti a vzduchu. Díky speciální konstrukci zabraňuje pronikání vody, sněhu a prachu pod střešní krytinu. Materiál, ze kterého je pás vyroben, je odolný vůči stárnutí, UV záření a teplotním výkyvům, což zajišťuje jeho dlouhou životnost.

Profilovaný měděný pás se snadno přizpůsobí různým tvarům střešních tašek a poskytuje spolehlivou ochranu a ventilaci hřebene a nároží střechy. Vysoká difuznost materiálu umožňuje volné proudění vzduchu a odvod vodní páry, což přispívá k celkové životnosti střešní konstrukce.

Rozměry:
  • Délka role: 5 m
  • Šířka pásu: 300 mm, na objednávku 390 mm

Oblasti použití

Hřebenový pás s měděným profilem je ideální pro použití na hřebenech a nárožích střechy, kde poskytuje ochranu proti povětrnostním vlivům a zajišťuje utěsnění. Správné větrání je klíčové pro prevenci hromadění vlhkosti pod střechou, což může vést k plísním a dalším problémům. Tento pás se snadno instaluje a je vhodný pro různé typy střešních krytin.

Instalace hřebenového pásu je jednoduchá a vyžaduje pouze několik kroků. Doporučuje se instalovat za suchého počasí při teplotách nad 5 °C. Povrch hřebene by měl být čistý a suchý. Měděný profil se dobře přizpůsobuje nepravidelným tvarům střešních tašek, což zajišťuje pevné a těsné spojení.

Výhody
  • Profilovaná měď o tl. 0,10 mm s rounem a butylovými pásy
  • Difuzně otevřený
  • Rouno z polypropylenu a polyethylenu
  • Vodoodpudivý
  • Dostupný v různých barevných variantách
  • Vysoká kvalita výrobku za dobrou cenu
  • Vysoká odolnost proti stárnutí a UV záření
  • Vhodný pro různé typy střešních krytin
  • Dokonalá ochrana proti vodě a nečistotám

Minimální přesah hřebenového pásu na hřebenáčích je 50 mm, při spojování dvou rolí by měl být přesah min. 75 mm.